'Žali Bože što je Šuker postao predsjednik HNS-a'

Izjava predsjednik HNS-a Davora Šukera kako reprezentacija neće skoro u Split i dalje peče navijače Hajduka. Mišljenje o tome dao je i poznati sociolog Dražen Lalić.

21.4.2013.
11:48
VOYO logo

"Ovakve su izjave po svojim učincima u stvari antihrvatske. Ne tvrdim da su dane s namjerom da se podijeli Hrvatsku na sjever i jug, ali dodatno produbljuju ionako teške podjele. Zviždanja vodstvu nogometne organizacije ima i u Zagrebu, pa se u HNS-u trebaju upitati, a ne pitaju se, zašto su ljudi nezadovoljni, zvižde li zato što se ovo događa, ili se ovo događa zato što oni zvižde?", pita se Lalić.

"Reprezentacija bi trebala igrati na stadionima u svim većim gradovima u Hrvatskoj, a od svih je, zapravo, najreprezentativniji upravo stadion na Poljudu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žali Bože, domovino i nogomete što je Šuker postao predsjednik HNS-a. To se nije trebalo dogoditi. On je bio veliki igrač, a sada je samo sluga Mamićeve klike, koja gleda samo svoje interese. Dok god je Šuker na čelu HNS-a, reprezentacija neće u Splitu igrati ozbiljniju utakmicu."

"Bez obzira na to što sam istinski navijač reprezentacije, koji je, uz ostalo, putovao na europsko prvenstvo u Poljskoj", istaknuo je Lalić i nadodao kako ovu situaciju ne može riješiti niti vlast."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova vlast je i u tom području kukavička i nesposobna, pa od nje ništa i ne očekujem. Glas će dignuti Torcida, Armada i druge navijačke skupine, ali od toga neće biti velike koristi", zaključio je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo