'Zadovoljene su niske strasti!'

'Real je kategorija više i od Lyona i Ajaxa. Naše golove ne bih podcjenjivao, ali barem su zadovoljene niske strasti', rekao je Kruno Jurčić u prvoj analizi poraza 6:2 u Madridu.

23.11.2011.
1:34
VOYO logo

"Nisam mogao vjerovati da taj beton, te tribine mogu toliko utjecati na moje igrače. Na brzinu smo primili tri pogotka, pa je poslije bilo spašavanje", pojasnio je Kruno Jurčić rani 'potop' Modrih. Pohvalio je dobru reakciju momčadi u drugom poluvremenu, iako priznaje kako je Real u tom dijelu utakmice spustio u nižu brzinu.

"Vraćam se na ono što sam rekao na početku Lige prvaka. Mi smo tu došli učiti, 12 godina polagali smo prijemni, a sada moramo položiti puno ispita do diplome, da bismo bili konkurentni u ovome društvu", dodao je Jurčić. Naglasio je kako je osnovna misao dinamovaca bila agresivni pristup, onemogućiti brzi protok lopte, u čemu je Dinamo ipak pao na ispitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali, tu moram istaknuti individualnu kvalitetu Realovih igrača. Real je kategorija više i od Lyona i Ajaxa, a Liga prvaka je surova, tu se vidi koliko tko ulaže", kaže Modri strateg. Mijenjali ste Alispahića nakon 45 minuta? "Meša je bio posebno impresioniran, ali ne i jedini, mogao sam promijeniti i 4-5 igrača."

Na kraju su njegovi igrači ipak postigli dva pogotka Realu. "Ne bih to podcjenjivao. Ali, barem su zadovoljene niske strasti", zaključio je Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo