Novinari 'pokopali' Modrića, Mourinho SMS-ao što se događa!

Španjolska Marca tvrdi da je Igora Štimca začudilo što Modrić nije dobio ni minute u El Clasicu te da je hrvatski izbornik nakon utakmice poslao SMS strategu Reala.

10.10.2012.
9:40
VOYO logo

Nakon što je Luka Modrić El Clasico na Camp Nou odgledao s klupe za pričuvne igrače, mnogi nogometni zaljubljenici su ostali u čudu, a među njima je, tvrdi Marca, bio i hrvatski izbornik Igor Štimac, koji je treneru Reala Joseu Mourinhu poslao SMS nakon utakmice.

"Kako je Luka, je li s njim sve u redu?", upitao je zabrinuti Štimac Mourinha, a Portugalac mu odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je, polako se uklapa u momčad. To što nije igrao nije bitno."

Marca tvrdi da je Modrić prije gostovanja kod Barcelone imao razgovor s jednim od Mourinhovih pomoćnika, koji mu je objasnio da će njegovo vrijeme stići, ali da mora biti strpljiv jer nije odradio kompletne pripreme uoči početka sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tekstu se tvrdi da Mourinho slijepo vjeruje hrvatskom veznjaku, ali da mu treba još vremena da počne disati punim plućima u Realu.

U međuvremenu je Modrić gotovo nestao sa španjolskih naslovnica, a Mesut Özil i Kaka, s kojima se Luka bori za minute u prvoj momčadi, postali su 'novi heroji'. Özil poručuje da ga kritike ne diraju i da ne mora nikome ništa dokazivati, a Kaka je oduševljen povratkom u prvu momčad nakon gotovo dvije godine čekanja. Jedno je sigurno, Mourinho je definitivno uspio u svom naumu – do kraja zaoštriti konkurenciju veznom redu i izvući najbolje od svih svojih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo