ZABORAVITE JUVENTUS I INTER: / Velika smjena na vrhu Serie A, Rimljani nevjerojatnim nizom izbili na prvo mjesto

Image
Foto: Profimedia

Odgođene utakmice odigrat će se 13. svibnja

29.2.2020.
17:04
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Lazija preuzeli su vodstvo na ljestvici talijanskog prvenstva nakon što su u susretu 26. kola pobijedili Bolognu sa 2-0.

Rimljani sada vode na ljestvici sa 62 boda, dva više od Juventusa na drugom mjestu, dok je treći Inter sa 54 boda. No, Juve i Inter imaju po utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nebesko-plavi" su sav posao obavili u prvom dijelu postigavši oba gola. Luis Alberto je u 18. minuti zabio za 1-0, a samo tri minute kasnije JoaquinCorrea je zabio za 2-0.

Zanimljivo, Bologna je tijekom susreta zabila dva gola, no oba su poništena zbog zaleđa nakon 'asistencije' VAR-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Lazio's Serbian midfielder Sergej Milinkovic-Savic (C) celebrates after scoring during the Italian Serie A football match Lazio Rome vs Inter Milan on February 16, 2020 at the Olympic stadium in Rome., Image: 498934713, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia

Bez poraza 21 utakmicu

Lazio je ovom pobjedom produžio niz bez poraza na čak 21 utakmicu. Posljednji poraz Lazio je doživio 25. rujna prošle godine od Intera (0-1), a nakon toga je spojio 17 pobjeda i četiri neodlučena ishoda.

Zbog epidemije koronavirusa odgođeno je pet utakmica 26. kola među njima i derbi između Juventusa i Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvobitno je bilo planirano da se te utakmice igraju pred praznim tribinama, ali je vodstvo Serie A u subotu odlučilo odgoditi utakmice. Tako je odgođena subotnja utakmica Udinese - Fiorentina, te susreti AC Milan - Genoa, Parma - SPAL, Sassuolo - Brescia i Juventus - Inter, koji su se trebali igrati u nedjelju.

Odgođene utakmice odigrat će se 13. svibnja. Tada je bilo na rasporedu finale talijanskog kupa, koje je pomaknuto na 20. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo