Za Zlatanom ostaju samo dugovi, a čovjek nije kriv!

U talijanskom prvoligašu Milanu pristali su vratiti novac razočaranim navijačima koji su kupili sezonske ulaznice, a potom shvatili da su izigrani jer - više ne mogu gledati Zlatana Ibrahimovića.

23.7.2012.
6:57
VOYO logo

Nakon što su crveno-crni prodali dvojicu najboljih nogometaša Zlatana Ibrahimovića i Thiaga Silvu PSG-u, navijači su se naljutili, tražili su povrat novca za sezoneske ulaznice, no u klubu za to nisu htjeli ni čuti.

Međutim, navijači su se udružili te najavili sudsku tužbu protiv kluba tražeći. U propagandnim su materijalima kao članovi momčadi za iduću sezonu navedeni i Ibrahimović i Thiago što je bio neoboriv dokaz zbog kojeg su u Milanu morali popustiti. Na kraju je dopredsjednik Adriano Galliani potvrdio da će novac biti vraćen svima koji to zatraže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš u isto vrijeme, jednog starog duga vezanog uz Ibrahimovića sjetili su se u Barceloni. Nakon što se Ibra 2010. godine uputio na posudbu u Milan, zbog nesuglasica s tadašnjim trenerom Barçe Pepom Guardiolom, talijanski ga je klub godinu dana kasnije odlučio i otkupiti, za 24 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Milan je i dan danas dužan Barceloni još 8 milijuna eura od tog transfera, premda su švedskog napadača već i prodali u PSG za 20 milijuna eura! Dopredsjednik Barcelonina sportskog društva Javier Faus iznio je sada ovaj zanimljiv podatak, a na Talijanima je da podmire stari dug...

specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo