Za ovo još niste čuli: Kupili klinca od 18 mjeseci!

Iz Nizozemske stiže nevjerojatna priča koja je zaprepastila cijeli nogometni svijet.

27.4.2011.
19:38
VOYO logo

Lokalni nizozemski nogometni klub Venlose Voetbal Vereniging, poznatiji kao VVV potpisao je desetogodišnji ugovor s djetetom starim tek 18 mjeseci.

You Tube snimka na kojoj mali Baerke van der Meij nogom ubacuje tri dječje lopte u kutiju za igračke zabilježila je više od milijun klikova. Snimku koju je postavio njegov otac Jörg, oduševila je čelnike VVV-a do te mjere da su mu odmah ponudili 10-godišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, njegovi roditelji veliki su obožavatelji spomenutog kluba, a njegov djed nekoć je bio član kao profesionalni igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maleni je Baerke nakon što se proslavio na You Tubeu posjetio trening VVV-a gdje se podružio sa glavnom zvijezdom momčadi Kenom Leemansom čije su riječi bile presudne u potpisu simboličnog ugovora.

"Naravno da ne možemo točno odrediti Baerkeovu buduću poziciju, ali možemo reći kako ćemo zasigurno dobiti dešnjaka sa izrazito dobrom tehnikom udaranja. Ono što mi se posebno sviđa jest njegova upornost, a u prilog mu idu i očito naslijeđeni geni njegova djeda", izjavio je Leemans.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo