ZA ISLAND SE SPREMA DRUGAČIJA, ALI ITEKAKO MOĆNA HRVATSKA: / Kovačiću namijenjena važna uloga, Čarli u prvih 11

Image

Promjene u sastavu za Island

23.6.2018.
10:08
VOYO logo

Izbornik Hrvatske Zlatko Dalić odmah je nakon veličanstvene pobjede Vatrenih nad Argentinom 3-0 najavio promjene u sastavu.

MOŽE LI HRVATSKA PONOVITI ILI ČAK NADMAŠITI USPJEH IZ 1998.? Konačno se pojavila nada; međutim, strahujemo samo zbog jednog

Očekivano, treba odmoriti kostur momčadi za ono što predstoji u kvalifikacijama. Od onih koji ne mogu igrati protiv Islanda samo je Marcelo Brozović, Dalićev adut s klupe koji je protiv Gauča startao u prvih 11 umjesto Andreja Kramarića, zbog drugog žutog kartona zarađenog u nadoknadi, a potpuno nova 11-orica ne mogu istrčati jer nam jedan odnedavno nedostaje, a on je Nikola Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić ostaje i za Island

Jutarnji list javlja najvjerojatniji sastav Hrvatske i očekuje da će ponovno zaigrati Ivan Perišić, a kako će Kramarić vjerojatno biti u špici, jer Mandžukić ima žuti.

Po jedan žuti karton iz prva dva kola imaju Rakitić (Nigerija) te Rebić koji je dobio jedan nezgodni udarac i još čeka nalaze, te do sad sjajni Vrsaljko (Argentina). Pauzira se nakon dvije javne opomene, a tek za eventualni polufinale kartoni se brišu, što znači da svi naši kartonirani igrači riskiraju da, budu li ponovno opomenuti u osmini finala, propuste četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Vatreni su u srijedu odradili još jedan trening pred prvu utakmicu na SP-u protiv Nigerije u subotu u 21.00 u Kalinjingradu. Perišić je zadirkivao Kramarića, dobra atmosfera vlada u taboru hrvatske nogometne reprezentacije.

Na golu bi trebao biti Lovre Kalinić, zadnja linija bi trebala igrati u sastavu Jedvaj, Ćorluka, Ćaleta-Car, Pivarić. Spomenuti znaju kako je to igrati protiv Islanđana i pobijediti ih.

Promjene u veznom redu

Vezni red bi trebao zaigrati u sastavu Badelj, Kovačić i Bradarić, umjesto Modrića, Brozovića i Rakitića, što je bilo i za očekivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to formacija vjerojatno s Kovačićem kao polušpicom, dakle bit će to opet 4-2-3-1. Kova u ovoj ulozi mijenja Luku, a ta uloga mu je i namijenjena u reprezentaciji u budućnosti, pa eto mu prilike.

I što se napada tiče, na desno krilo išao bi Marko Pjaca, na lijevom ostao Ivan Perišić, a u vrhu bi bio Andrej Kramarić. Može i Kramarić lijevo kao u Hoffenheimu i po ulasku protiv Argentine, može Pjaca u špicu kao u završnici s Nigerijom, a Perišić desno, mogu se svi rotirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo