Za antologiju! Biser svih bisera trenera Dinama!

Kad u nogometu izgubiš s 3:0 onda se možeš samo zagledati u sebe i reći: 'Nije bilo dobro, griješili smo u dosta stvari'. Ali trener Dinama Ante Čačić je nakon teškog 3:0 poraza od Rijeke u 9

22.9.2012.
21:55
VOYO logo

Odmah nakon šokantnog 3:0 poraza od Rijeke, na Dinamovoj internetskoj stranici pojavilo se izvješće s presice Ante Čačića. Umjesto komentara, u cijelosti prenosimo tekst sa stranice GNK Dinama:

"Trener Dinama Ante Čačić nije mogao biti zadovoljan nakon utakmice u kojoj je Dinamo igrao i dominirao, a Rijeka zabijala golove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretan što sam kao nogometni djelatnik sudionik ovakve predstave, nogometnog spektakla za kojim naš nogomet vapi. Svaka čast svima koji su bili na Kantridi", rekao je za početak trener Modrih pa onda nastavio o samoj utakmici.

"Utakmica je bila jako dobra i kada bi se gledali svi parametri igre onda mi nikako nismo zaslužili izgubiti, no jesmo. Naravno, postoji gorčina zbog poraza, ali zaista nemam što predbaciti svojim igračima koji su se od prve minute postavili kao prvaci Hrvatske i momčad koja igra u Ligi prvaka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćini su danas igrali bunker, ali su ga odigrali zaista odlično:

"Odlično su se branili. Rijeka je kaznila sve, realizirala i najmanje prilike i ja im na tome čestitam. Rijeci želim sve najbolje u nastavku prvenstva i da izbore Europu sljedeće sezone", pišu na stranici GNK Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo