WEST HAMOV JUNAK JASNO DAO DO ZNANJA: / 'Payet ne može uništiti ovo što imamo'

Image

Napadač West Hama Andy Carroll osvrnuo se na najboljeg igrača čekićara, odmetnutog Dimitrija Payeta.

23.1.2017.
14:54
VOYO logo

Nema Payeta, nema problema! Na taj način bi smo opisali igru West Hama u posljednjih dva ligaška susreta za spomenuti londonski klub. Naime, od kad Payeta nema u momčadi, iz koje je izbačen zbog toga što je rekao kako ne želi više igrati za klub, West Ham je ostvario dvije uvjerljive pobjede.

'Navijači stoje iza nas, igrači se bore'

U 21. kolu Premier lige, sastav Slavena Bilića je na svom stadionu s 3-0 potopio Crystal Palace, dok je protekle subote u 22. kolu Premiershipa društvo s Olimpijskog stadiona uzelo bodove kod Middlesbrougha 3-1. Bila je to peta pobjeda za čekićare u posljednjih sedam susreta, javlja ugledni britanski Guardian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

"Niti jedan igrač neće uništiti ovo što imamo, pa niti Payet. Naš odgovor na Payetovu situaciju jednostavno dokazuje što sve igrači imaju u sebi. Nama je strast za nogometom, strast za menadžerom i našim navijačima - sve," rekao je Andy Carroll koji je u posljednje dvije utakmice - protiv Crystala i Middlesbrougha postigao tri pogotka, prenosi Goal.com.

'Sjajno je svakoga jutra ušetati u svlačionicu West Hama'

"Navijači stoje iza nas, igrači se bore - sve je sjajno. Ovo je jako ujedinjena, bliska momčad - definitivno najbliskija otkako sam ja u West Hamu", izjavio je Carroll i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajno je svakoga jutra ušetati u svlačionicu West Hama. Dečki uvijek imaju osmijeh na licu, čak i kada nas menadžer dovuče tu u nedjelju ujutro, a mi ni najmanje ne želimo biti na treningu jer smo trebali imati slobodan dan," otkrio je Carroll.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo