WENGER I KLOPP U BORBI ZA VATRENOG: / Engleski velikani spremni platiti bogatsvo za njega

Image

Engleski klubovi bili su zainteresirani za njega početkom srpnja, ali se na kraju nije ništa dogodilo.

8.8.2016.
17:52
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović na dobrom je putu da napusti milanski Inter. Talijanski velikan u ponedjeljak je objavio raskid suradnje s trenerom Robertom Mancinijem i kako stvari stoje njegovim stopama mogao bi krenuti i Brozović.

Gazzetta dello Sport piše da su Arsenal i Liverpool obnovili interes za njega. Za Brozovićem su, tvrde Talijani, engleski klubovi bili zainteresirani početkom srpnja, ali se na kraju nije ništa dogodilo. Međutim, manje od tjedan dana prije početka sezone Arsenal i Liverpool vratitli su se po 23-godišnjaka kako bi se pojačali za ono što slijedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom da je Inter trenutno u tranziciji zbog odlaska Mancinija, engleski klubovi to će pokušati iskoristiti kako bi doveli bivšu zvijezdu Dinamo Zagreba", smatraju Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter će za Brozovića zahtijevati 30 milijuna eura pogotovo jer su ovog ljeta iz financijskih razloga mirovali na tržištu. Gazzetta napominje da Brozović glasi kao igrač kojeg će će Inter žrtvovati kako bi prikupili novce za pojačanja.

Hrvat je, inače, stigao na Giuseppe Meazzu u siječnju 2015. godine. Do sada je zabio osam golova u 51 nastupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo