Ledenda Manchester Uniteda / Wayne Rooney otkrio najdražeg suigrača, iznenadit ćete se o kome je riječ

Image
Foto: profimedia.hr

Obojica su imali slične kvalitete i kombinirali su svoju vrhunsku tehničku sposobnost s golemom radnom brzinom i pobjedničkim mentalitetom

15.2.2022.
10:42
profimedia.hr
VOYO logo

Premda je tijekom karijere igrao s brojnim nogometnim velikanima, najbolji strijelac u povijesti Manchester Uniteda Wayne Rooney iznenadio je s odgovorom tko mu je najdraži suigrač na Old Traffordu.

"Obožavao sam igrati s Carlosom Tevezom. Jednostavno mi se svidjela naša povezanost," kazao je Rooney u razgovoru za SPORTbible.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Transfer bomba /

Prelazi li Kristijan Lovrić u Osijek: 'Razgovaramo, još ništa nije gotovo'

Image
Transfer bomba /

Prelazi li Kristijan Lovrić u Osijek: 'Razgovaramo, još ništa nije gotovo'

Ronney je tijekom karijere igrao s brojnim sjajnim napadačima kao što su Cristiano Ronaldo, Ruud van Nistelrooy, Robin van Persie, Luis Saha, Dimitar Berbatov... međutim, kazao je kako se u igri najbolje slagao s Argentincem.

'Bili smo kao bikovi'

"Kao partner u napadu, on je bio onaj s kojim sam najviše uživao igrati. S Tevezom sam se mogao rotirati, ja bih bio 9, on bi zauzeo desetku, a potom smo se zamijenili. Kad bi izgubili loptu, bili smo kao bikovi koji je pokušavaju vratiti,"  dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obojica su imali slične kvalitete i kombinirali su svoju vrhunsku tehničku sposobnost s golemom radnom brzinom i pobjedničkim mentalitetom.

United ga je jeftino mogao zadržati

U dresu "Crvenih vragova" zajedno su igrali dvije sezone osvojivši šest trofeja pri čemu dva prvenstva i Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo mi je užasno žao kada je otišao u Manchester City. Toliko sam uživao igrati s njim. United ga je mogao jeftino zadržati," otkrio je Rooney.

Wayne Rooney je Unitedov rekorder sa 253 postignuta gola, a na Old Traffordu je proveo 13 godina osvojivši 16 trofeja, dok je Tevez u redvim Uniteda proveo dvije sezone i u 99 nastupa zabio je 34 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rooney je trenutačno menadžer Derby Countyja.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo