Vrlo napeto stanje: 'Mamić se boji za sebe i obitelj!'

Odvjetnica Zdravka Mamića Jadranka Sloković opisala je za Sportski.net tešku situaciju u kojoj se trenutno nalazi Zdravko Mamić i njegova obitelj.

20.12.2011.
15:44
VOYO logo

Zdravko Mamić u ponedjeljak je završio na policiji zbog čitanja 'policijskih dosjea' navijača Dinama u emisiji Nedjeljom u dva. Kako je teklo ispitivanje? "Pitanje je bilo ima li originalne izvode iz kaznene evidencije, a on je rekao da nema. I to je to. On je podatke pribavio na raznim stranama, mi smo većinu tih podataka već dali policiji kada smo prijavili nasilničko ponašanje grupe Bad Blue Boysa koji su ušli na pres-konferenciju i to su bile informacije koje je on dobio neslužbeno s više strana", izjavila je za Sportski.net odvjetnica Jadranka Sloković te dodala kako kazneno djelo u ovom slučaju čini samo službena osoba koja je dužna čuvati službenu tajnu.

Međutim, Mamić je sve zakuhao. Javno je rekao da su to policijski dosjei i izazvao cijelu medijsku strku... "Ne postoje policijski dosjei. Postoje izvodi iz kaznene evidencije, ali on ih nema. On je mislio na podatke da se protiv tih osoba vode razni postupci. On se tih osoba boji s obzirom da su neke od njih već kažnjavane."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić je pred milijunskim auditorijem iznio i neke podatke koji, čini se, nisu točni. Prozvani Thomas Bauer je demantirao da je ikad imao ikakvu provalu ili krađu, kao što je rekao Mamić. "On je dobio informacije od drugih ljudi, ali, naravno, ne zna jesu li ti podaci sto posto točni. Od remećenja javnog reda i mira do određenih kaznenih postupaka. On je o tim svojim saznanjima obavijestio i policiju, on se tih ljudi boji. Zato je i podnesena kaznena prijava. Rekao je da mora nešto poduzeti i da se boji za sebe i svoju obitelj, gađali su mu kuću, pisali i slali prijetnje, pa i upad na presicu pokazuje kako je napeto stanje. On zato zamjerava medijima što se više govorilo o tome kako se on sam ponaša, nego o ljudima koji su mu vikali da je 'gotov' i da će 'odavde izaći na koljenima'", zaključila je Sloković.

specijal-201102150360004-Zdravko Mamić specijal-201102150360004-Skandali i strasti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo