VRIJEME JE ZA SELIDBU: / Slaven Bilić donio neočekivanu odluku

Image
Foto: AFP
10.12.2015.
13:58
AFP
VOYO logo

Čini se da je bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić otkrio glavni razlog zašto je njegov West Ham posljednjih tjedana pogodila serija ozljeda.

Posljednje 'žrtve' u Bilićevoj momčadi su Victor Moses i Winston Reid. Prvi je morao izaći iz igre tijekom dvoboja protiv Manchester Uniteda (0:0), a drugi je napustio trening u srijedu, i jedan i drugi zbog problema s bedrenim mišićima. Priključili su se na taj način Diafri Sakhu, Dimitriju Payetu, Manuelu Lanziniju i Enneru Valenciji koji su od ranije izvan pogona zbog različitih ozljeda.

"Već godinama se igrači žale"

Za nevjerojatnu seriju pehova Bilić krivi lošu kvalitetu terena u klupskom trening-centru Chadwell Heathu. Zbog toga je odlučio ubrzati plan o preseljenju u novi trening-kamp Rush Green.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno je toga rečeno o terenima u Chadwell Heathu otkad sam ovdje i mogu potvrditi da nisu idealni. Pogledajte Reidovu ozljedu. Poskliznuo se jer su naši tereni vrlo mekani na površini, ali ispod su jako, jako tvrdi, a to je najgora kombinacija. Već godinama se naši igrači žale na kvalitetu terena", rekao je Bilić koji je zbog svega navedenog donio važnu odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Planirali smo se sljedeće sezone preseliti u Rush Green, ali s obzirom na kvalitetu terena, idemo tamo ranije. Odlučio sam da ćemo od ponedjeljka trenirati u Rush Greenu jer si ne možemo dopustiti da nam nedostaje ovoliko igrača zbog terena koji nisu u dobrom stanju", zaključio je hrvatski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo