VLAŠIĆEVO VATRENO KRŠTENJE: / Nikola odigrao cijelu utakmicu, Everton doživio težak potop

Image
Foto: AFP

U skupini E Europske lige Atalanta je uvjerljivo porazila Everton s 3-0. Talijani su odigrali sjajno prvo poluvrijeme postigavši sva tri gola u prvih 45 minuta.

14.9.2017.
21:43
AFP
VOYO logo

Strijelci su bili Andrea Masiello (27), Alejandro Gomez (41) i Bryan Cristiante (44). Naš Nikola Vlašić je za goste odigrao cijeli susret. Atalanta je prvi put u povijesti postigla tri gola u prvom poluvremenu europskih utakmica. S druge strane, Everton je također prvi put u klupskoj povijesti zaostajao za tri pogotka nakon uvodnih 45 minuta. Evertonu je ovo bilo četvrto gostovanje u Italiji u službenim utakmicama i četvrti poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
[FOTO, VIDEO] AEK OČITAO LEKCIJU RIJEČANIMA USRED RUJEVICE! /

Milan poslao zastrašujuću poruku prvaku Hrvatske

Image
[FOTO, VIDEO] AEK OČITAO LEKCIJU RIJEČANIMA USRED RUJEVICE! /

Milan poslao zastrašujuću poruku prvaku Hrvatske

Preokret kijevskog Dinama

U drugom susretu iz ove skupine Apollon i Lyon su odigrali 1-1. Domaćin je izvukao bod golom Adriana Sardinera u trećoj minuti sudačke nadoknade. Anton Maglica je odigrao cijeli dvoboj za ciparski sastav, dok je Antonio Jakoliš igrao do 54. minute.

U skupini B Dinamo je u Kijevu pobijedio Skënderbeu, klub koji je izbacio zagrebački Dinamo, s 3-1. Gosti su poveli u 39. minuti golom Gjergija Muzake, međutim Dinamo je u prve četiri minute drugog poluvremena okrenuo rezultat golovima Sidorčuka (47) i Juniora Moaesa (49). Pobjedu Ukrajinaca potvrdio je Mbokani u 65. minuti golom iz kaznenog udarca. Hrvatski reprezentativci Domagoj Vida i Josip Pivarić odigrali su cijeli susret za Dinamo baš kao i Marko Radas za Skënderbeu. U drugom susretu iz ove skupine Young Boys i Partizan su odigrali 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoffenheimu ne ide u Europi

U skupina C Braga je na gostovanju pobijedila Hoffenheim s 2-1 nakon što su domaćini poveli. Vodeći pogodak na utakmici zabio je Sandro Wagner u 24. minuti, a u posljednjim trenucima prvog dijela izjednačio je Joao Carlos. Pobjedu Bragi donio je Diego Sousa u 50. minuti. Hoffenheim je u Bundesligi bez domaćeg poraza već 19 utakmica zaredom, ali u Europi je ovo ljeto, u kvalifikacijama Lige prvaka od Liveropoola i sada od Brage, dvaput poražen. Andrej Kramarić je igrao cijeli susreta za Hoffenheim, dok Robert Murić nije nastupio za Bragu.

U skupini F oba susreta su završila bez golova, a snage su odmjerili FC Kopenhagen i Lokomotiv Moskva, te Zlin i Šerif. Vedran Ćorluka zbog ozljede nije nastupio za Lokomotiv. Zanimljivo, za Šerif su nastupila čak četiri hrvatska igrača. Zvonimir Mikulić, Ante Kulušić i Mateo Sušić su odigrali cijeli susret, dok je Josip Brezovec igrao do 73. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo