liga prvaka / Vlašićev pogodak nedovoljan za pobjedu, Livaja nakon suspenzije opet dobio crveni karton

Image
Foto: AP images

Dušan Tadić donio je Ajaxu vodstvo nakon tog jedanaesterca, a pobjedu Nizozemaca od 0:2 u Grčkoj potvrdio je prekaljeni Huntelaar

27.11.2018.
21:09
AP images
VOYO logo

Pretposljednje kolo grupne faze nogometne Lige prvaka u ranijim je terminima u utorak donijelo po jedan dobar i loš potez hrvatskih predstavnika u najjačem svjetskom klupskom nogometnom natjecanju.

Nikola Vlašić bio je strijelac za moskovski CSKA kod kuće u utakmici protiv Viktorije Plzen. Niksi je zabio za vodstvo svoje momčadi u 10. minuti susreta, ali Česi su na kraju uspjeli utakmicu "izvući" u svoju korist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Prochazka promašio penal za Plzen u prvom poluvremenu, iskupio se fantastičnim pogotkom u drugom, a tri boda i pravo na nadu u Europsku ligu je Česima dinio Hejda golom u 81. minuti utakmice.

Sjećate se onog lošeg poteza iz uvoda. E, za njega je odgovoran AEK-ov i naš Marko Livaja. Povremeni hrvatski reprezentativac uspio je u 15-ak minuta drugog poluvremena skupiti dva žuta kartona, s tim da je drugi zaradio igravši rukom u vlastitom kaznenom prostoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žalosno je što je Livaja bio suspendiran četiri utakmice u Ligi prvaka ove sezone zbog crvenog kartona, da bi u ovoj utakmici zaradio još jednu suspenziju.

Dušan Tadić donio je Ajaxu vodstvo nakon tog jedanaesterca, a pobjedu Nizozemaca od 0:2 u Grčkoj potvrdio je prekaljeni Huntelaar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajax je ovom pobjedom osigurao prolazak u drugi krug, dok će AEK sigurno ispasti kao posljednjeplasirana momčad u grupi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo