VIŠESATNI SASTANAK U MAKSIMIRU: / Kuršlus u Dinamu! Uprava donijela jedinstven zaključak

Image

Iako je u tijeku pauza od naporne sezone, itekako se radi u Maksimirskoj 128.

16.6.2017.
19:41
VOYO logo

Uprava kluba pokušava počistiti "kuršlus" u klubu nastalu zbog odlaska bivšeg sportskog direktora Romea Jozaka. Naime, prema pisanju Sportskih novosti, u srijedu su čelnici hrvatskog doprvaka i najuspješnijeg hrvatskog nogometnog kluba održali višesatni sastanak.

TALIJANI SU ODUŠEVLJENI, PREDSTAVILI SU GA KAO ‘NOVOG MODRIĆA’: Još jedan dinamovac ovog ljeta odlazi u Serie A

Potencijalna pojačanja

Razgovaralo se, naravno, o nekim već uočenim igračima koji bi mogli biti potencijalna pojačanja, ali ništa konkretno, osim što se saznalo da su, kako to obično biva, financije te o kojima će se ponajviše raspredati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Tomislav Svetina, Mirko Barišić

Dinamo ne želi dovoditi igrače reda radi, nego zaista želi osnažiti momčad. S obzirom na to da nema nekih konkretnih imena, možemo napisati kakva će biti vizija, strategija kluba ovog ljetnog prijelaznog roka.

Zastala priča o povratku Murića u Dinamo

Sportske pišu i kako je "nešto zastala priča o povratku Roberta Murića u Dinamo. Špekuliralo se dosta o tome, mladić koji je prerano otišao iz plavog doma želi revitalizirati karijeru, a bivši bi mu klub bio idealna prilika za to".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Machado, Šitum i Goncalo odlaze iz kluba, a očekuje se povratak Rrahmanija s posudbe. Na sastanku je donesen sljedeći zaključak: Dinamovoj momčad treba svježa krv. Sportske novosti u svom tekstu ističu i kako jen eosporno da "Dinamo ima mnogo talentiranih mladih igrača, ali njima treba podrška iskusnih igrača, karakternih igrača i - fajtera! Tako će oni lakše nogometno odrasti, tako će se lakše razvijati".

"To je još jedan od zaključaka s sastanaka. Dakle, očekujte da će igrači koji će doći u ljetnom prijelaznom roku biti iskusniji, stariji. Jučer smo čak čuli da više nije riječ samo o dvojici ili trojici iskusnijih igrača, govori se čak o mogućem dovođenju čak četiri 'iskusnjare", stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo