Pavel Vrba / Viktorijin trener otkrio što je igračima rekao u svlačionici: 'Mogli bismo imati problem na Maksimiru'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Pavel Vrba priznao je da je Dinamo bio bolji u prvom poluvremenu

15.2.2019.
7:43
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Pavel Vrba mogao je biti zadovoljan nakon prvih 90 minuta dvoboja Viktorije i Dinama jer je njegova momčad stekla prednost ua uzvrat.

"Dinamo je bio bolji u prvom dijelu, kontrolirao susret, ali u nastavku se sve preokrenulo. Napravili smo jednu promjenu u sredini terena, s time pogodili i na kraju, mislim, zasluženo slavili. Drago mi je što smo uspjeli preokrenuti rezultat, velike su to stvari za nas", rekao je Viktorijin trener kojeg je iznenadio dvostruki strijelac Pernica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je za mene prvo poluvrijeme igrao sasvim prosječno, ali je u drugom dijelu bio sjajan. S obzirom da je nov igrač u našoj svlačionici, mislim da je njegova minutaža ove sezone primjerena."

Česi će na Maksimiru biti oslabljeni za kapetana Hubnika zbog žutih kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To može biti problem, pogotovo jer sada na raspolaganju nismo imali ni drugog stopera Hejdu, a pitanje je hoće li on biti spreman za uzvrat. No, pronaći ćemo neko rješenje i za tu stopersku poziciju."

Vrba je imao poseban naputak na poluvremenu za svoje igrače, ali i zbog Petkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki igrač može napraviti puno veće stvari za svoju momčad ako ga suigrači hrane jednostavnim loptama, a on ih je u prvom dijelu imao previše. Tako je i njemu sve bilo puno lakše. Poslije izjednačujućeg gola preuzeli smo inicijativu, udaljili Dinamo od našeg gola, pa tako i Petkovića puno bolje iskontrolirali. Igračima sam povišenim tonom rekao da je ovo natjecateljska, a ne pripremna utakmica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo