VIDNO POTRESENI ČAČIĆ U NEVJERICI: / 'Ostali smo bez Brozovića i Mandžukića, neučinkovitost nas je puno koštala'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić bio je vidno potresen nakon remija s Finskom na Rujevici.

6.10.2017.
23:10
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

"Još uvijek sam vruć. Ne možemo biti zadovoljni. Žao mi je jer su igrači dali sve od sebe, a na kraju se to nije vratilo. Izgubili smo dva boda i doveli se u tešku situaciju", rekao je Čačić.

Image
[FOTO, VIDEO] DEBAKL NA RUJEVICI: /

Čačićeva momčad nije uspjela pobijediti ni Finsku, Hrvatska daleko od plasmana na SP!

Image
[FOTO, VIDEO] DEBAKL NA RUJEVICI: /

Čačićeva momčad nije uspjela pobijediti ni Finsku, Hrvatska daleko od plasmana na SP!

"Plan je bio napasti i držati loptu i stvarati šanse kroz brzu primopredaju. Stvarali smo prilike i poluprilike i došli do vodstva. Imali smo problema s ozljedama. Za vrijeme utakmice to se dogodilo Brozoviću i Mandžukiću. Ne mogu se oteti dojmu da nas ove kvalifikacije neće", poručio je izbornik dok je s tribina odzvanjalo "Čačiću odlazi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je izbornik bio potresen rezultatom svjedoči činjenica da je pobrkao ime suparnika. Pritom je naglasio da su se gosti dobro branili i da su bila dobro organizirana te da nisu nezasluženo došli do boda.

"Island je zasluženo uzeo bod.... Ne shvaćam otkud tolika nervoza na terenu u završnici, mi imamo igrače koji mogu smiriti igru. Sami smo se doveli u ovakvu situaciju i čeka nas teška utakmica u Ukrajini u kojoj moramo izboriti barem doigravanje. Moramo se usredotočiti i napraviti sve da se izvučemo, ali moramo vidjeti kakvo će biti zdrastveno stanje", kazao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opravdanje za ovakav rezultat našao je u velikom broju ozljeda.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledajte koliko nam je igrača nedostajalo. Uprkos tomu mi smo napravili puno. Stvarali smo prilike, držali smo ih u njihovoj polovici, problem je neučinkovitost u realizaciji. To nam je falilo kroz kvalifikacije. Moramo napraviti sve da se izvučemo", kazao je.

Na kritike da reprezentacija nema igru rekao je sljedeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno kad se pogledaju rezultati mogu se izvlačiti takvi zaključci. Igrači su davali sve od sebe. Završnica nam je nedostajala. Da smo tu bili bolje utakmice bi drugačije završavale...", mišljenja je izbornik, od kojeg su navijači tražili ostavku

"Izbornik je uvijek u žiži zanimanja, pogotovo kad rezutat nije u skaldu s očekivanjima. Hrvatska ima kvalitetu pojedinalčnu , ali dogodilo nam se to što se dogodilo. Smatram li da možemo do pobjedu u Ukrajini? Ne znam na koji način bi drugačije mogao razmišljeti nego da sam optimističan i da se možemo izvući", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo