[VIDEO] ZASTRAŠUJUĆI LUKAKU DONIO INTERU POBJEDU U DERBIJU I VRH SERIE A: / Fantastični Brozović imao ključnu ulogu kod dva gola

Image
Foto: Profimedia

Belgijski napadač došao je do brojke od 300 golova u karijeri

14.2.2021.
22:53
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši milanskog Intera preuzeli su vrh ljestvice talijanskog prvenstva zahvaljujući 3-1 (2-0) domaćoj pobjedi protiv Lazija u susretu 22. kola.

Inter je veliku prednost ostvario u prvom poluvremenu s dva gola Romelua Lukakua. Prvi je postigao u 22. minuti iz kaznenog udarca nakon prekršaja Hoedta na Lautaru, a drugoga u 45. minuti uz podosta sreće jer je jedan klizeći start Brozovića pogodio braniča Lazija pa je lopta stigla idealno na udarac belgijskom napadaču. Pogledajte akciju ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Savršeno dodavanja Vatrenog

Imao je sreće i Lazio u 61. minuti kada je slobodan udarac Milinković-Savića na putu prema golu pogodio Escalantea, promijenio smjer i prevario Handanoviča za 2-1. No, samo tri minute potom Brozović je proigrao Lukakua koji je pretrčao pola terena prije no što je uposlio Lautara koji je pogodio praznu mrežu za 3-1. pogledajte akciju ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marcelo Brozović i Ivan Perišić odigrali su čitav susret za Inter koji sada ima 50 bodova, jedan više od gradskog rivala Milana prije njihova međusobnog ogleda u sljedećem kolu. Lazio je ostao sedmi sa 40 bodova koliko imaju i peti Napoli te šesta Atalanta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo