VIDEO: / Veliki gospodin pokazao svoje ružno lice!

Jedan od najuglađenijih nogometnih trenera svijeta pokazao je ovih dana svoje ružno lice.

7.3.2012.
18:55
VOYO logo

Trener Barcelone više se puta javno divio majstorijama Alexisa Sancheza, ali potez mladog Čileanca u subotnjem dvoboju protiv Sportinga iz Gijona prebrisao je u trenu sve dobro što je nova Barçina zvijezda napravila posljednjih tjedana.

Barcelona je u toj utakmici slavila 3:1, ali je popularni Pep itekako imao razloga za nervozu većim dijelom susreta. U 46. minuti isključen je Pique, a u 49. je Barca na svom Camp Nou primila izjednačujući gol. Iako je imao igrača manje, Guardiola je u 58. minuta zamijenio napadača napadačem, izašao je Fabregas, a ušao Sanchez, koji je toliko puta ove sezone spasio svoju momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Čileanac je ubrzo i sam morao napustiti teren zbog lakše ozljede prepone. U tom je trenutku Barça ostala sa samo devet igrača na travnjaku, što je toliko razbjesnilo Guardiolu da je Sanchezu na izlasku iz terena dvaput spomenuo majku urlajući uz to: "Upotrijebi malo glavu".

Trener je igraču želio poručiti da je mogao pričekati zamjenu, a ne ostaviti svoju momčad na cjedilu, ali vjerojatno je to mogao napraviti i na neki uljuđeniji način. Barcelona je ipak na kraju pobijedila 3:1, golovima Keite i Xavija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gerard Pique kažnjen je od strane Španjolskog nogometnog saveza s jednom utakmicom kazne, nakon što je prošlog vikenda zaradio crveni karton. Pique je napravio prekršaj na posljednjem igraču, ali je poslije utakmice javnosti rekao da je to bio crveni karton ne zbog tog starta, već zbog riječi koje je uputio sucu na kraju prvog dijela. "Sudac me isključio s predumišljajem i to stoga jer sam ga kritizirao u poluvremenu", rekao je tada Pique. Španjolski reprezentativac je navodno tražio objašnjenje zašto nije za Barcelonu sviran penal u prvih 45 minuta, a nakon tih saznjanja (o verbalnim kritikama) Piqueu je prijetila i veća kazna, no na kraju se tamošnji savez zadržao na najminimalnijoj kazni, a ona je - jedna utakmica. Time će Pique propustiti subotnje gostovanje kod Racing Santandera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo