[VIDEO] VELIČANSTVENI POVRATAK RAKITIĆA U SEVILLU: / U prvoj utakmici Vatreni zabio prekrasan gol za pobjedu

Image
Foto: Screenshot

Rakitić, koji je prije dva tjedna došao iz Barcelone, ušao je u igru u drugom poluvremenu

15.9.2020.
21:49
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić zabio je u utorak pobjednički gol u slavlju Seville od 3-2 nad prvoligašem Levanteom u prijateljskoj utakmici, što mu je bio prvi nastup od dolaska u klub.

Rakitić, koji je prije dva tjedna došao iz Barcelone, ušao je u igru u drugom poluvremenu te je zabio gol u 96. minuti nakon kornerea. Istrčao je s "desetkom" na leđima, brojem kojeg će nositi ove sezone, a kojeg je ostavio argentinski veznjak Ever Banega napustivši Sevillu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Croatian midfielder Ivan Rakitic plays with a ball during his official presentation as new player of Sevilla FC at the Ciudad Deportiva Jose Ramon Cisneros Palacios training ground in the outskirts of Seville on August 3, 2020.,Image: 556001669, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Sevilla je na poluvremenu gubila 0-2 no onda je preokrenula rezultat. Pobjednik Europske lige priprema se za utakmicu europskog Superkupa protiv Bayerna koja će se igrati 24. rujna u Budimpešti. Nakon toga će otpočeti španjolsko prvenstvo. Rakitić je već igrao za Sevillu od siječnja 2011. do lipnja 2014. godine.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo