VIDEO: / U sekundi izgubio pravo bogatstvo!

Psovanje u kameru na utakmici između West Hama i Manchester Uniteda bila je kap koja je prelila čašu američkoj multinacionalnoj tvrtki Coca-Coli čije je zaštitno lice Wayne Rooney.

6.4.2011.
19:41
VOYO logo

Amerikanci su odbili produžiti ugovor s Rooneyjem, koji je zvijezdi Manchester Uniteda i engleske reprezentacije jamčio 600.000 funti godišnje, odnosno oko pet milijuna kuna.

Coca-Cola se od Rooneyja počela udaljavati još u rujnu 2010. godine, nakon što je u javnost procurio skandal o njegovom druženju s prostitutkama i varanju žene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=zxO1Nvda3oxaJsaR

"Ono što je Wayne učinio nije primjereno, ali naša suradnja s njim se nastavlja", istaknuli su tada čelnici Coca-Cole, no Rooneyjevo psovanje u kameru očito je potrgalo ionako slabašno povjerenje u njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo mu sve najbolje. Mi se okrećemo Olimpijskim igrama 2012. u Londonu", istaknuli su iz američke tvrtke nakon što su objavili prekid suradnje s napadačem Manchester Uniteda.

Iako vjerojatno neće zaplakati zbog gubitka ove povelike svote novca, engleski reprezentativac je uz malo samokontrole mogao i sačuvati ovaj unosni ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo