VIDEO: / Rekord je pao! Trebalo im je samo 77 sekundi!

Poznati su svi polufinalni parovi Kupa konfederacija u Brazilu.

24.6.2013.
9:09
VOYO logo

U nedjeljnim utakmicama 3. kola skupine B Španjolska je sa 3:0 savladala Nigeriju u Fortalezi, dok je Urugvaj sa 8:0 u Recifeu deklasirao Tahiti.

Furija je tako zadržala stopostotan učinak i osigurala čelno mjesto skupine, dok su Urugvajci očekivano s lakoćom odradili posao protiv Tahićana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Palerma Abel Hernandez zabio je čak četiri gola Tahitiju, od čega onaj prvi nakon samo 77 sekundi igre, što je najbrži gol na ovom Kupu konfederacija. Dva je gola za Urugvaj zabio Luis Suarez, a po jednog Diego Perez i Nicolas Lodeiro.

Kraj susreta oba u sastava dočeka s igračem manje nakon isključenja urugvajskog braniča Andersa Scottija iz 51. minute i tahićanskog braniča Teheivariija Ludiviona osam minuta kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak španjolske pobjede bio je dvostruki strijelac Jordi Alba, dok je Fernando Torres zabio preostali gol i to samo dvije minute po ulasku u igru nakon što je zamijenio Roberta Soldada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treće mjesto u skupini B zauzela je Nigerija, a četvrto Tahiti koji je natjecanje okončao s nula bodova i gol-razlikom 1:24. Spomenuta 24 primljena gola najlošiji je obrambeni učinak pojedine reprezentacije u povijesti ovog natjecanja.

Prvo polufinale između Brazila i Urugvaja na rasporedu je u srijedu, a drugo između Španjolske i Italije, u reprizi finala prošlogodišnjeg EURO-a, u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo