[VIDEO] TREBA LI BARCELONI UOPĆE TRENER? / Kamera uhvatila zanimljiv trenutak u tunelu - 'Nemojmo biti kreteni...'

Image
Foto: Twitter

Na poluvremenu utakmice s Napolijem u Ligi prvaka, kamera je uhvatila zanimljiv detalj iz tunela

10.8.2020.
9:38
Twitter
VOYO logo

Barcelona je razbila Napoli i predvođena Lionelom Messijem, najboljim igračem svijeta, uspjela je izboriti četvrtfinale Lige prvaka gdje ih čeka možda i najgori protivnik Bayern.

Messi je protiv Napolija odigrao maestralnu utakmicu, zabio je prekrasan pogodak i iznudio je penal koji je u pogodak pretvorio Luis Suarez. Barcelonu se, zbog izrazito loših izdanja u prvenstvu i velikih sukoba na relaciji igrači - trener - Uprava, počelo otpisivati u Ligi prvaka. Treneru Quiqueu Setienu već mjesecima visi posao i španjolski mediji već pišu da ako ispadne iz Lige prvaka sigurno dobiva otkaz. Govori se i kako treneru igrači polako okreću leđa i otkazuju mu poslušnost, a te teze na neki način i nisu neutemeljene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Barcelona's Argentine forward Lionel Messi (C) celebrates with Barcelona's French forward Antoine Griezmann (R) and Barcelona's Chilean midfielder Arturo Vidal (L) after scoring during the Spanish league football match FC Barcelona against SD Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona on February 22, 2020.,Image: 500296891, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

'Nećemo biti šupci'

Naime, na poluvremenu utakmice s Napolijem u Ligi prvaka, kamera je uhvatila zanimljiv detalj iz tunela. Igrači Barcelone spremali su se izaći na travnjak, a onda se ukazao Lionel Messi s instrukcijama kako igrati u nastavku i usput je podijelio par opomena igračima.

"Napoli će izaći snažniji, nemojmo sada biti šupci. Imamo prednost od dva gola i nemojmo biti kreteni. Igrat ćemo mirno i dat ćemo im osam golova", govorio je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadovezali su se na to Jordi Alba i Gerard Pique koji su inzistirali na tome da ne vraćaju loptu vrataru Ter Stegenu. Barcelona je u nastavku dominirala i slavila s 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo