[VIDEO] TRAGIKOMIČAN DETALJ S PROSLAVE NASLOVA: / Pogledajte što najomraženiji igrač Reala radi dok Modrić i ekipa luduju

Image
Foto: Profimedia

Baleovo ponašanje na proslavi zapelo je za oko brojnim navijačima i na društvenim se mrežama s njim brutalno sprdaju

17.7.2020.
8:55
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida osvojili su naslov prvaka Španjolske nakon što su u predzadnjem kolu Primere pobijedili u Madridu Villareal s 2-1, uz asistenciju za prvi gol Reala Luke Modrića.

Kolo prije kraja "Kraljevski klub" ima nedostižnih sedam bodova prednosti u odnosu na Barcelonu, koja je izgubila kod kuće od Osasune (1-2). Realu je to 34. naslov prvaka i prvi nakon 2017. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice uslijedilo je veliko slavlje igrača Reala. Modrić i gotovo cijela ekipa raznosili su pobjednički pehar po travnjaku, slikali se s njim, grlili se i ljubili, iako zbog korone možda i ne bi smjeli... Kažemo gotovo svi, jer najomraženiji igrač madridske momčadi, Gareth Bale, baš i nije sasvim uživao.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Spanish La Liga soccer match Real Madrid vs Villarreal at Alfredo Di Estefano Stadium, Madrid, July 16, 2020

Real Madrid players celebrate champions of the Spanish La Liga

Gareth Bale

La Liga / Cordon Press Cordon Press,Image: 543944747, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Novi Baleov show

Bale je ove sezone trebao biti jedan od predvodnika momčadi, ali zbog manjka zainteresiranosti i entuzijazma, loše discipline i svađe sa Zidaneom, vrijeme uglavnom provodi na klupi ili na tribinama gdje se nerijetko krevelji, dosađuje i glupira pred objektivima kamera dajući time do znanja koliko mu zapravo nije stalo do uspjeha njegove momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je bilo i na proslavi. Držao se Bale po strani, kiselo se smijao, nije se trudio čestitati suigračima, a prilikom poziranja držao se pozadine i kutova te je samo kurtoazno mahao, tek toliko da se uklopi. Ali, hajde, barem se ovaj put nije glupirao i kreveljio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, Baleovo ponašanje na proslavi zapelo je za oko brojnim navijačima i na društvenim se mrežama već brutalno sprdaju s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo