[VIDEO] SKANDAL U REPREZENTACIJI ENGLESKE: / Nestašne zvijezde prošvercale djevojku u hotel, ona objavila snimke iz sobe

Image
Foto: Profimedia

Snimka je objavljena na islandskoj tekevizijskoj postaji DV nakon što su je djevojke podijelile na Snapchatu u nedjelju

7.9.2020.
15:50
Profimedia
VOYO logo

Mladi engleski reprezentativci Mason Greenwood i Phil Foden mogli bi biti disciplinski kažnjeni nakon što se pojavila videosnimka na kojoj se vidi kako pozivaju djevojke u svoju hotelsku sobu poslije subotnje pobjede u Ligi nacija nad Islandom u Reykjaviku.

Snimka je objavljena na islandskoj tekevizijskoj postaji DV nakon što su je djevojke podijelile na Snapchatu u nedjelju. Kao i ostali engleski igrači Greenwood i Foden, koji su debitirali u seniorskoj reprezentaciji u pobjedi 1-0 nad Islandom, morali su poštivati strogi zdravstveni protokol vezan za COVID-19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tim protokolom zabranjeno im je sastajanje s drugim osobama izvan engleske reprezentacije tijekom boravka na Islandu. Engleska u utorak gostuje u Danskoj gdje igra drugu utakmicu Lige nacija, a i Greenwood i Fadenn bi mogli propustiti tu utakmicu. Prema pisanju "Daily Maila" ni jedan od njih dvojice nije bio na treningu u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo