VIDEO: / Saznala da Steven Gerrard napušta klub i doživjela potpuni slom

Kapetan Liverpoola Steve Gerrard rastužio je veliki broj navijača obznanivši kako će na kraju sezone napustiti Anfield, i preseliti najvjerojatnije u SAD, točnije u momčad LA Galaxija.

4.1.2015.
8:27
VOYO logo

Legendarni kapetan Liverpoola Steven Gerrard šokirao je navijače Redsa, obznanivši svoju, kako on kaže, "najtežu odluku u svom životu", kako na kraju sezone napušta slavni engleski klub, te seli najvjerojatnije u LA Galaxi. Gerrard je ikona kluba sa Anfielda, i po mnogima najveći igrač u povijesti Liverpoola.

Gerrad je u Liverpoolu od svoje osme godine, i sa najdražim klubom je ostvario brojne uspjehe. To je posebno pogodilo jednu navijačicu, koja je se rasplakala kada je čula tu vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, ne, zašto", u suzama je govorila utučena žena.

//www.youtube.com/embed/UO_a3SA_70c

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova nogometna veličina je za Liverpool do sada nastupila u 697 utakmica, a debitirala je 29. 11. 1998. godine. Ukupno je zabila 180 golova za Redse. S Liverpoolom je osvojila Ligu prvaka 2005. godine, kada su Englezi u antologijskom finalu u Istanbulu svladali Milan.

Uz to, Gerrad je sa Liverpoolom osvojio dva FA kupa, tri Liga kupa, i jedan UEFA Superkup. Za reprezentaciju Engleske sjajni veznjak je odigrao 114 utakmica, te postigao 21 gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo