VIDEO: / Realovi igrači došli na trening, a kad ono...

Jose Mourinho je igračima Reala u petak zakazao dva treninga. Prvi su odradili i otišli na odmor, a kad su se vratili na drugi dočekalo ih je ugodno iznenađenje u režiji njihovog trenera.

1.10.2011.
11:27
VOYO logo

Naime, Portugalac je umjesto treninga organizirao zabavu uz roštilj i muziku kako bi se igrači opustili i još više zbližili.

Izvještaji sa službene internetske stranice Real Madrida tvrde da su igrači uživali u Mourinhovom iznenađenju koje je proteklo uz ugodne razgovore i smijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid se trenutačno nalazi na petom mjestu prvenstvene ljestvice, a u nedjelju navečer ga u šestom kolu Primere očekuje gostovanje kod Espanyola.

Čini se da problemima u FC Barceloni i za Pepa Guardiolu nema kraja. Najnoviji problem predstalja ozjeda Cesca Fabregasa koji je na subotnjem treningu ozlijedio zadnju ložu desne noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog ove će ozljede Fabregas izbivati s terena tri tjedna. Fabregas se tako priključio ostalim ozlijeđenim Barceloninim nogometašima, među kojima su Andres Iniesta, Ibrahim Afellay i Alexis Sanchez.

Zbog ovih iznenadnih vijesti, Guardiola je za utakmicu sa Sporting Gijonom pozvao 18 igrača, među kojima je i kapetan momčadi Carles Puyol, koji je također imao problema s ozljedom nakon posljednjeg susreta u utakmici Lige prvaka sa Bate Borisovim, te 20-godišnji krilni igrač Isaac Cuenca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109280153006 arti-201109281035006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo