[VIDEO] PROCURILA SNIMKA BRUTALNOG SUKOBA NAVIJAČA I POLICIJE: / Torcidaši i Boysi napravili kaos na kolodvoru

Image
Foto: Facebook/Screenshot

Na kriminalističko istraživanje privedeno pet osoba kod kojih su pronađena sredstva pogodna za napad i ozljeđivanje

6.10.2020.
23:47
Facebook/Screenshot
VOYO logo

Vukovarsko-srijemska policija privela je u utorak deset navijača koji su narušavali javni red i mir uoči i nakon nogometne utakmice u Županji, između Graničara i gostujućeg Hajduka.

Uoči početka na stadionu u Županji skupina gostujućih navijača je, unatoč zabrani prisustvovanja utakmicama gostujućih navijača koju je odredio Hrvatski nogometni savez zbog mjera sprječavanja širenja koronavirusa, pokušala pristupiti utakmici te je narušavala javni red i mir, izvijestila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

06.10.2020.., Zupanja - 1/16 finala nogometnog kupa, NK Granicar Zupanja - HNK Hajduk Split. Sukob izmedju policije i navijaca Hajduka. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Kako bi spriječili daljnje narušavanje javnog reda i mira, policijski službenici PU vukovarsko-srijemske uporabili su sredstva prisile te je u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje privedeno pet osoba kod kojih su pronađena sredstva pogodna za napad i ozljeđivanje - teleskopske palice te papar sprej.

Policijski službenici spriječili su potom i fizički sukob navijača koji se dogodio u 17.15 sati na autobusnom kolodvoru u Županji te je u prostorije policije privedeno i pet sudionika tog sukoba, navode iz PU vukovarsko-srijemske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu je procurila snimka incidenta s kolodvora...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo