vatrena navijačica /

VIDEO Predsjednica strastveno proslavila gol za pobjedu: 'Ne idem na Englesku, nemam novaca i za to'

Hrvatska je na Maksimiru upisala veličanstvenu pobjedu protiv Španjolske, a na Maksmiru je vatreno navijala hrvatska predsjednica

16.11.2018.
10:06
VOYO logo

Veličanstvena pobjeda Hrvatske na Maksimiru protiv Španjolske još će nam dugo ostati u pamćenju. 

Hrvatska je osvajanjem tri boda očuvala nadu u prolazak dalje u doigravanje Lige nacija, a ispunjen stadion i vatreno navijanje su scene kakve se, barem što se tiče reprezentacije, već godinama nisu vidjele na Maksimiru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kao i u Rusiji, srećenoša naše reprezentacije bila je Kolinda Grabar Kitarović. Predsjednica je s tribina pratila utakmicu i strastveno navijala, a danas je hit na društvenim mrežama njezina reakcija nakon pobjedničkog pogotka Hrvatske u sudačkoj nadoknadi. 

Nakon drugog pogotka Tina Jedvaja i trećeg hrvatske reprezentacije, Grabar Kitarović je pobjedonosno podignula stisnute šake u zrak i razvukla širok osmijeh na licu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je inače, pratila u društvu brata i nećaka ubijenog vukovarskog heroja, Francuza Jean Michela Nicoliera.

"Nemam novaca za Englesku''

Nakon završetka utakmice, Kolinda je i odgovarala na pitanja naših novinara. 

"Napeto je bilo, hvala Bogu pobijedili smo! Dobra je bila utakmica, a momente malo škakljiva, možda smo ih mogli i prije dobiti. Ali zadovoljna sam, rezultat je super! Čestitam svim navijačima, sjajno su navijali", u zanosu je rekla predsjednica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Našeg reportera je zanimalo i hoće li predsjednica bodriti Vatrene i u nedjelju na Wembleyju. 

"Neću si to moći priuštiti, nemam novaca. Ali, podržat ću naše tenisače na finalu Davis Cupa u Lilleu idućeg vikenda", rekla je Grabar Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo