VIDEO: / Pravo čudo u Njemačkoj, Real je trebao ispasti iz Lige prvaka!

Real Madrid i Chelsea prvi su polufinalisti Lige prvaka! Chelsea je golom Dembe Ba u 87. minuti svladao PSG s 2:0 dok je madridski Real više nego sretno prošao dalje unatoč porazu 2:0 u Dortmundu.

7.4.2014.
20:45
VOYO logo

Real Madrid je u Dortmund donio prednost 3:0, no nije lagodno živio. Borussia je odigrala vrlo dobru utakmicu, imala je već u prvom poluvremenu 2:0 i pregršt šansi za treći pogodak. Zapravo je čudo što su sve Nijemci promašili.

A počelo je u sasvim drugačijoj atmosferi. U 17. minuti Real je mogao sve riješiti. Dosuđen je kazneni udarac nakon igranja rukom Lukasza Piszczeka, no Roman Weidenfeller je obranio udarac Angela Di Marije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda je ubrzo stigla kazna. U 24. minuti Marco Reus je iskoristio nesporazum Pepea i Ikera Casillasa te poklon pretvorio u vodstvo domaćina.

Najbolji igrač utakmice 13 minuta kasnije zabio je svoj drugi pogodak za 2:0. Sjajno se snašao mladi Nijemac nakon što je Casillas uspio odbiti loptu poslije udarca Lewandowskog te iz blizine poentirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

U drugom dijelu Borussia je bila najbliža pogotku kada je Mhitarjan u 66. minuti pogodio vratnicu iz teške pozicije. Imali su domaćini konstantnu inicijativu i nekoliko lijepih prilika za pogodak, no Real se na kraju, ponajprije sjajnim intervencijama Casillasa, uspio obraniti i proći u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš Luka Modrić odradio je svih 90 minuta za Madriđane, a s klupe za pričuve cijeli je susret odgledao ozlijeđeni Cristiano Ronaldo, koji je tijekom svih 90 minuta doslovno grizao nokte i skakao pored klupe sav izvan sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo