VIDEO: / Ovo nikad nitko nije napravio! Samo Ronaldo!

Impresivnim igrama u dresu Real Madrida portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo gotovo svaki tjedan sruši poneki rekord.

7.11.2011.
20:28
VOYO logo

U nedjeljnoj pobjedi protiv Osasune (7:1) najskuplji je nogometaš današnjice postigao nova tri pogotka.

Bio mu je to već četvrti hat-trick ove sezone u Primeri što u uvodnih 11 utakmica španjolskog prvenstva, navodi Marca, još nikad nikome nije uspjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/7U87uQHEtTE?version=3&hl=hr_HR&rel=0

Po tri je pogotka Ronaldo zabijao Zaragozi, Rayo Vallecanu, Malagi i Osasuni, a još je jedan dodao protiv Getafea tako da ukupno na kontu ima 13 prvenstvenih golova, jedan manje od Barceloninog čarobnjaka Lea Messija. Fascinantno zvuči i podatak da Ronaldo ukupno u dresu Reala, računajući sva natjecanja, ima već 12 hat-trickova do kojih je došao u samo 106 utakmica za Kraljevski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/npk-j8OG7cY?version=3&hl=hr_HR&rel=0

U Manchester Unitedu je, za usporedbu, ubilježio tek jedan hat-trick!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo, koji moćnom Realu na Santiago Bernabeu dolazi 22. studenog, se zasad može tješiti jedino činjenicom da na tom susretu neće moći igrati Angel Di Maria, čovjek koji je zatresao mrežu u Maksimiru.

On je u posljednjem susretu Reala ozlijedio zadnju ložu lijeve noge te će se na terene vratiti za četiri tjedna, taman uoči velikog derbija s Barcelonom koji je na rasporedu 11. prosinca na Santiago Bernabeuu u sklopu 16. kola Primere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo