VIDEO: / Ovo je vjerojatno najbolja utakmica godine!

Francuska nogometna liga poznata je po najmanjem broju pogodaka od liga petice. No, momčadi Lillea i Bordeauxa potrudile su se pokazati da se i u Le Championnatu može dogoditi kiša golova.

12.2.2012.
18:02
VOYO logo

U ogledu 23. kola, Bordeaux je slavio u gostima kod branitelja naslova prvaka Lillea s 5:4. Bila je to, dakako, utakmica s najviše pogodaka ove sezone u francuskom prvenstvu, a mediji u toj zemlji tvrde i vjerojatno najbolja utakmica godine. Bordeaux u zadnje četiri gostujuće utakmice u prvenstvu nije zabio niti jedan gol, a onda ih je u jednoj utakmici postigao pet, i to protiv prvaka!

Nicolas Maurice-Belay doveo je goste u vodstvo već u drugoj minuti, ali je David Rozehnal izjednačio u osmoj. Ludovic Obraniak, koji je prošlog mjeseca prešao iz Lillea u Bordeaux, poentirao je nakon pogreške domaće obrane lijevom nogom za novo vodstvo Bordeauxa u 17. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=l1xymEDRfT0sg8mb
szólj hozzá: Lille vs Bordeaux 4:5 GOALS

U nastavku su Maurice-Belay i Yoan Gouffran golovima u 50. odnosno 60. minuti podigli prednost gostiju na 4:1. Mnogi su mislili da je to nedostižno, ali ne i nogometaši Lillea, koji su se vratili u utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eden Hazard zabio je iz slobodnog udarca u 65. minuti, a Mathieu Debuchy deset minuta kasnije, a onda je Nolan Roux u 90. minuti izjednačio na 4:4. No, ni tu priči nije bio kraj. Obraniak je golom u drugoj minuti sudačke nadoknade presudio svom donedavnom klubu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo