VIDEO: / 'Andrej Kramarić zabija golove, nije htio biti njihova ku*a'

Iako je proteklog vikenda tek debitirao za Leicester, hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić već ima svoju navijačku pjesmu.

20.1.2015.
11:34
VOYO logo

Tek je došao u Leicester, a već ima svoju pjesmu. Doduše, riječ je o pjesmi jednog anonimnog navijača koji ju je, najvjerojatnije, osmislio iz čiste dosade, ali pjesma je tu, Kramarić je u njoj, a ona ide ovako nekako:

""Kramaric-ric-ric, he’s a wizard on the pitch, Kramaric-ric-ric, he turned down Abramovic, to the left to the right he’ll be scoring goals all night, oh Jose Mourinho, Leicester City’s new hero".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prijevodu, to bi značilo:

"Kramarić je čarobnjak na terenu, odbio je Abramoviča, i na lijevu i na desnu zabijat će golove cijelu noć, o Jose Mourinho, on je novi junak Leicester Cityja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/6uZ2e2ju9VQ

Navijače Leicestera je posebno oduševilo to što je Kramarić, navodno, sam odbio Chelsea i odlučio se upravo za njihov klub. Bez obzira što je Leicester posljednjeplasirana momčad Premiershipa. Navijači Lisica u hrvatskom napadaču vide čovjeka koji će ih spasiti ispadanja u niži rang engleskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić je za Leicester debitirao za vikend u srazu protiv Stoke Cityja. Bivši napadač Dinama i Rijeke ušao je u igru u 65. minuti, dvije minute nakon što je Bojan Krkić doveo Stoke u vodstvo, ali nije uspio sa novim suigračima doći do pogotka kojim bi se Lisice spasile poraza.

//www.youtube.com/embed/4LpXLhcFrJg

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već na debiju navijači su imali spremnu pjesmu, i to na melodiju "Karma Chameleon". Domaći navijači su mu na King Power Stadium pjevali:

"Krama, Krama, Krama, Krama, Andrej Kramaric, he scores goals, he scores go-oh-oh-oals, Chelsea tried to sign him but he wouldn't be their bitch, he scores goals, he scores go-oh-oh-oals."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Hrvatskom, to bi ovako zvučalo:

"Krama, Krama, Krama, Krama, Andrej Kramarić, zabija golove, on zabija go-o-love, Chelsea ga je želio dovesti, ali on nije htio biti njihova ku*a, on zabija golove, zabija go-o-love."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijačka maštovitost zaista ne poznaje granice...

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo