deveti gol sezone /

VIDEO Ovako to rade majstori: Rebić 'prodao' lažnjak vrataru i zabio u pobjedi Eintrachta

Rebić je danas postigao deveti bundesligaški pogodak ove sezone, a na kontu ima i četiri asistencije

6.4.2019.
17:20
VOYO logo

Hrvatski nogometne reprezentativac Ante Rebić ponovno je bio strijelac u bundesligaškom dvoboju svog Eintrachta na gostovanju kod Schälkea

Rebić i društvo bore se za Ligu prvaka, dok se posrnuli Schälke u ovom trenutku nalazi na rubu zone ispadanja, a u Gelsenkirchenu je danas konačni rezultat bio 1:2 i Rebićeva momčad je odnijela važnu pobjedu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A prvi pogodak na utakmici svoju momčad postigao je upravo krilni napadač hrvatske nogometne reprezentacije. 

U 13. minuti s lijeve je strane išao njegov srpski suigrač Filip Kostić, odlično dodao našem Anti koji se poput munje ubacio između dva protivnička braniča, zatim 'prodao' lažnjak vrataru da bi mirno pospremio loptu u praznu mrežu. Njegov pogodak možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebiću je to bio deveti bundesligaški pogodak ove sezone, a na kontu ima i četiri asistencije. 

Vodstvo Eintrachta nije dugo trajalo jer je već u 21. minuti glavom nakon prekida izjednačio Serdar i vratio stvari na početak. Gosti iz Frankfurta ipak su stigli do pobjede - u 9. minuti sudačke nadoknade Luka Jović je sigurno realizirao kazneni udarac za veliko slavlje svoje momčadi. 

Eintracht s ovom pobjedom drži četvrto mjesto ljestvice, s tri boda manje od trećeg Leipziga i pet više od petoplasiranog Mönchengladbacha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo