Nelagodna tema / VIDEO Novinar iznenadio Bjelicu pitanjem 'ima li NK Osijek upravu', evo što mu je odgovorio

Image

Naposljetku je pred Bjelicu sletjelo jedno dosta neobično pitanje. Jedan od novinara ga je pitao 'ima li Osijek upravu' na što je strateg momčadi s Gradskog vrta prvo zastao, a onda lakonski odgovorio

13.6.2022.
15:02
VOYO logo

Nogometaši Osijeka su se jutros okupili te su počeli s pripremama za novu sezonu. Trener Nenad Bjelica je okupio 33 igrača na prvoj prozivci, a od standardnih prvotimaca nedostaju ozlijeđeni Laszlo Kleinheisler i Ivica Ivušić koji je s Vatrenima u Francuskoj. Na pripremama se pojavio Dion Drena Beljo koji je prošle godine bio treći strijelac HNL-a s 15 pogodaka koje je postigao u dresu Istre u kojoj je bio na posudbi.

Uvodni dio razgovora s novinarima je bio fokusiran na neke zaostatke iz prošle sezone. Naime, mediji su jako bili zainteresirani za to kakve odnose ima Nenad Bjelica s vodstvom kluba. Naime, prošle sezone kada se stekao dojam razdora unutar kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NOVA SEZONA /

Bjelica otkrio na koju četvoricu više ne računa, treći strijelac HNL-a se pojavio na pripremama Osijeka

Image
NOVA SEZONA /

Bjelica otkrio na koju četvoricu više ne računa, treći strijelac HNL-a se pojavio na pripremama Osijeka

"Radi se na popravljanju odnosa u klubu. Ja ne bi trebao biti taj koji će o tome pričati. Ja sam zadužen za sportski dio. Malo sam začuđen da ste vi s medijske strane tek shvatili da je to problem dva mjeseca prije kraja sezone, a to se događalo cijelu sezonu. Volio bih i da se oglasi i netko s druge strane tog logističkog dijela", rekao je Bjelica te onda odgovorio na pitanje kakvi su njegovi planovi te kakva je njegova budućnost u klubu.

'Nemam problema s predsjednikom'

"Nemam nikakav problem s predsjednikom ni sa vlasnikom. S predsjednikom sam razgovarao prije odmora i uglavnom smo razgovarali o igračima. Zvao me i jučer, poželio mi sreću. Nismo razgovarali o ovom drugom. Trenutno je NK Osijek u mojoj glavi", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naposljetku je pred Bjelicu sletjelo jedno dosta neobično pitanje. Jedan od novinara ga je pitao 'ima li Osijek upravu' na što je strateg momčadi s Gradskog vrta prvo zastao, a onda lakonski odgovorio.

"Ima li NK Osijek upravu", zapitao ga je jedan od lokalnih predstavnika medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa, ima. Ima", kazao je uz dulju stanku Nenad Bjelica. Pogledajte kako je to izgledalo na 4.10 u našem videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo