[VIDEO] NOVI BARCELONIN TRENER STIGAO JE U GRAD, UHVATILE SU GA KAMERE: / Danas bi trebao potpisati

Image
Foto: Profimedia

Trenerskog iskustva ima dosta. Vodio je dosad u karijeri Vitesse, Ajax, Benficu, PSV, Valenciju, AZ Alkmaar, Feyenoord, Southampton i Everton

17.8.2020.
8:25
Profimedia
VOYO logo

Potpuno je jasno da je Quique Setien sad već bivši trener Barcelone. Nakon gadnog poraza 8:2 od Bayerna i drugog mjesta u španjolskom prvenstvu bilo je to i za očekivati.

No uprava Barcelone pronašla je novog trenera, bar tako tvrde već danas španjolski mediji. Kamere su još jučer uhvatile Ronalda Koemana na aerodromu, a mediji tvrde da će on potpisati za Barcelonu već danas. Pogledajte njegov dolazak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legenda kluba

Koeman je legenda Barcelone i nizozemske reprezentacije. Trenutno je na mjestu izbornika nizozemske reprezentacije, no zbog funkcije u Barceloni spreman ga je napustiti, i to uoči Europskog prvenstva 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenerskog iskustva ima dosta. Vodio je dosad u karijeri Vitesse, Ajax, Benficu, PSV, Valenciju, AZ Alkmaar, Feyenoord, Southampton i Everton, a zanimljivo je da mu je prvi trenerski posao bio baš u Barceloni, gdje je počeo raditi kao pomoćni trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muke po Setienu

Quique Setien neslavno završava svoj osmo mjesečni staž u Barceloni - klubu koji treba ozbiljan i temeljit remont, a Setien bi se s pravom mogao nazvati žrtvom tog pokvarenog sistema. U Betisu je 61-godišnjak pokazao da je izvrstan trener, no nije se to prenijelo na disfunkcionalnu momčad Barcelone.

I sam je priznao da ima svađe s igračima, a njegov najbolji igrač Lionel Messi nije se libio javno kritizirati stanje u klubu, ali i svog trenera. Stoga je ovakav scenarij bio neizbježan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo