VIDEO: / Vatreni propustio srušiti europskog prvaka!

Nogometaši Evertona upisali su prvi poraz na domaćem travnjaku u desetom ovosezonskom ogledu pred svojim navijačima. Chelsea je u utakmici 20. kola slavio u Liverpoolu 2:1.

30.12.2012.
16:55
VOYO logo

Tri boda i pobjedu Chelseaju je osigurao Frank Lampard, legendarni igrač kluba sa Stamford Bridgea, o kojem se u posljednje vrijeme intezivno priča da je otpisan i da klub ne želi s njim produljiti vjernost. Lampard je s dva pogotka okrenuo startnu prednost Evertona na ovoj utakmici, budući je domaćin vodio 1:0 pogotkom Stevena Pienaara još u 2. minuti. Najbolje je Južnoafrikanac reagirao nakon udarca Anichebea i odbijene lopte. Utakmica je do kraja bila otvorena sa dosta šansi na obje strane, no na kraju su presudili pogoci Lamparda: prvi koji je glavom zabio nakon asistencije Ramiresa, te drugi kada se najbolje snašao u "fliper-igri" u suparničkom šesnaestercu. http://www.youtube.com/embed/Hsxl0sOxPoA

Lampard je tako postao heroj utakmice, a vrlo lako je ta uloga mogla pripasti hrvatskom nogometašu Nikici Jelaviću (odigrao je svih 90 minuta), predvodniku napada Evertona. U 8. minuti je Jelavić pogodio stativu nakon slobodnog udarca, a odmah nakon vodstva Chelseaja od 2:1 je pogodio i gredu udarcem glavom. U 93. minuti je Jelavić imao posljednju šansu, ali je slabo zahvatio ubačenu loptu koja nije ničim nije mogla ugroziti vodstvo gostiju. Na njegovu i žalost domaćina, ostale su to samo sjajne prilike Evertona, a tri boda su otputovala u London čime se Chelsea opet približio Manchester Cityju na četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo