[VIDEO] NESTVARNI PRIZORI U LEEDSU: / Kultni klub izborio plasman u Premiership, navijači izazvali kaos i krenuli na kuću trenera

Image
Foto: Profimedia

Povratak u najelitniji rang engleskog nogometa izazvao je neviđeno ludilo kod navijača

18.7.2020.
11:26
Profimedia
VOYO logo

Kultni engleski klub Leeds United izborio je plasman u Premiership nakon 16 godina izbivanja. Slavni je klub godinama lutao po nižim ligama engleskog nogometa, ali su se posljednje dvije sezone doveli u red, doveli iskusnog stratega Marcela Bielsu i stvari su krenule nabolje.

Dakako, povratak u najelitniji rang engleskog nogometa izazvao je neviđeno ludilo kod navijača, koji su ionako na glasu kao jedni od najžešćih u Engleskoj. Nakon utakmice prvo su se okupili ispred stadiona pa onda i na ulicama Leedsa i stvorili kaos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga uputili su se ispred kuće karizmatičnog trenera Bielse koji ih je uspio dovesti u Premier ligu, a tamo su skandirali njegovo ime sve dok im se nje ukazao. Bielsa nije tip koji pretjerano pokazuje emocije, osim kada divlja, urla ili ima nekakve ispade bijesa, ali sada ga je gesta navijača posebno dirnula. Smijao se i pozdravljao sa svima i zahvalio im.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo