VIDEO: / Napoli ispao iz utrke za scudetto

Milan je u subotnjoj večernjoj utakmici pobijedio Bresciju i četiri kola prije kraja pobjegao konkurenciji na osam bodova razlike, te je na taj način gotovo osigurao naslova prvaka, prvi nakon 2004

23.4.2011.
19:59
VOYO logo

Igrači Massimiliana Alegrija su se namučili protiv 'davljenika' Brescije, no veliko slavlje možda vrijedno i titule gostima je u 82. minuti donio Robinho na asistenciju Antonija Cassana. Milan je ovim trijumfom povećao svoj konto na 74. boda, osam manje ima drugoplasirani Inter (66), dok je treći Napoli skupio 65. Brescia je ostala na 19. mjestu, a zona spasa joj bježi čak pet bodova. Napoli je naposljetku ipak izdušio u borbi za scudetto, porazom u Palermu srušio se san o naslovu. Ipak, otvorili su gosti utakmicu na najbolji mogući način - pogotkom Cavanija u 2. minuti iz jedanaesterca.

No, pritisak domaćih nisu uspjeli izdržati i već do poluvremena Palermo je preokrenuo rezultat. U 38. minuti pogodio je Balzaretti, a u 45. je Bovo bio strijelac iz novog jedanaesterca. Do kraja rezultat se nije mijenjao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U borbi za Ligu prvaka najviše je profitirala Roma pošto su njeni glavni konkurenti, Lazio i Udinese, poraženi. Vučica je pobijedila Chievo pogotkom Perrotte s minimalnih 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je slavio protiv Lazia 2:1 u nesvakidašnjem preokretu. U 22. dosuđen je jedanaesterac za goste. Isključen je domaći vratar Cesar, a s bijele točke pogodio Zarate. Nerazzurri su s igračem manje uspjeli preokrenuli pogocima Sneijdera u 40. i Eto'oa u 53.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udinese je na domaćem terenu neočekivano izgubio od Parme 0:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo