VIDEO: / Modrić se namjerno bacio na glavu i igrao rukom!?

Nogometaši Real Madrida još su jednom došli u središte pažnje zbog navodnih pokušaja iznuđivanja žutih kartona. Ovaj su put teme naš Luka Modrić i Sergio Ramos.

17.2.2014.
15:01
VOYO logo

U doba Josea Mourinha Realovi su igrači često optuživani za namjerno dobivanje žutih kartona kako bi propustili utakmicu protiv nekog lakšeg suparnika i bili ''očišćeni'' za važniji dvoboj koji slijedi. Čini se da se isto ponavlja i u mandatu Carla Ancelottija.

U nedjeljnoj utakmici protiv Getafea (pobjeda Reala 3-0) Modrić se u jednom trenutku ničim izazvan golmanski bacio za loptom i uhvatio je rukama. Dakako, dobio je žuti karton, peti ove sezone u Primeri, što znači da neće igrati u sljedećem kolu protiv Elchea, ali će biti na raspolaganju treneru za puno važniji gradski derbi protiv Atletica tjedan dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je uspjelo Modriću, nije Sergiju Ramosu. Dojam je da je branič Reala svim silama želio isprovocirati žuti karton. Nekoliko je puta gurnuo suparničkog igrača bez lopte, radio prekršaje u neopasnim situacijama, prigovarao sucu... No, karton nije dobio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski su novinari nakon utakmice suočili Ancelottija s pitanjem je li naredio svojim igračima da dobiju žute kartone.

"Nikad ne tražim od igrača da namjerno dobiju kartone. U takvim situacijama ponekad možeš dobiti crveni umjesto žutog", odgovorio je talijanski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo