VIDEO: / Messiju bi nakon ovoga zapljeskao i Ronaldo!

Nakon dosta prosječnih predstava u gostima ove sezone, u nedjelju su nogometaši Barcelone eksplodirali. Slavili su sa 4:1 slavili kod Malage u zaostaloj utakmici 1.

22.1.2012.
21:10
VOYO logo

Apsolutni junak bio je Lionel Messi koji je postigao tri od četiri pogotka Barcelone. Treba reći da je dosad ove sezone Messi postigao samo jedan gol u gostima (u Bilbauu), no ovom je prilikom naplatio sva prethodna gostovanja.

Prvi je gol zabio u 33. minuti krasnim skokom i odmjerenim udarcem glavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je bio pribran i u 51. minuti, a četvrti je gol svoje momčad zabio u 82. kada se sjurio prema suparničkim vratima, prošao dvojicu igrača i poslao dijagonalnu loptu kraj vratara Malage.

Time je Messi došao do 22. pogotka ove sezone u Primeri, te je opet prvi strijelac lige. Istina, Cristiano Ronaldo ima utakmicu manje, te jedan gol manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recimo i da je Messi u drugom dijelu pogodio vratnicu iz slobodnog udarca.

Malaga tako i dalje nema nikakvu ideju kako slomiti Barcelonu. U posljednjih jedanaest utakmica su izvukli tek jedan remi, a deset su puta gubili. Prosječno je u tim porazima Malaga primala tri pogotka, a ovaj put još i više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trećeplasirana Valencija je kiksala u prijepodnevnom terminu kod Osasune. Činilo se da će gol najboljeg Valencijinog najboljeg napadača Soldada u 84. minuti presuditi, no domaćin je izjednačio na 1:1 u 90., a strijelac je bio Lolo.

Malaga - Barcelona 1-4 (Rondon 85 / Messi 33, 51, 82, Sanchez 48) Osasuna - Valencia 1-1 (Lolo 90 / Soldado 84) Rayo Vallecano - Mallorca 0-1 (Ramis 57) Levante - Zaragoza (kasnije) Real Madrid - Athletic Bilbao (kasnije)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Real Madrid 46 (-1), 2. Barcelona 44, 3. Valencia 35, 4. Levante 30 (-1), 5. Espanyol 28..., 10. Malaga 25...

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo