VIDEO: / Mario Mandžukić još uvijek nije namjestio nišanske sprave

Nogometaši Galatasaraya i Atletico Madrida odigrali su pripremnu utakmicu uoči početka nove sezone. Utakmica je završila bez golova 0:0, a Mario Mandžukić je odigrao svih 90 minuta.

7.8.2014.
10:06
VOYO logo

Od Marija Mandžukića se ove sezone u dresu Rojiblancosa očekuju velike stvari. Mandžo je došao u Atletico kao zamjena za Diega Costu koji je otišao u Chelsea, i navijači su još uvijek malo skeptični da li je Hrvat prava zamjena za čovjeka koji je u prošloj sezoni za prvaka Španjolsko postigao 40 golova. Mandžukić ih u srazu protiv Galatasaraya nije uvjerio u suprotno jer se nije upisao u strijelce.

A upravo su navijači bili zakinuti u srazu Galatasaraya i Atletica jer su očekivali koji pogodak. Ali bio je to dvoboj u kojem nije bilo puno pravih prilika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/0xWDF6K4gss

Galatasaray je najviše prijetio preko krila Brume, dok je Atletico najviše igrao na Mandžukića koji je uglavnom dobivao lopte s desnog krila. Međutim, bez uspjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač odigrao je 90 minuta i bio je jedan od boljih na terenu, prijetio je glavom i nogom, međutim još nije namjestio nišanske sprave. Mandžukić se još uvijek prilagođava na novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo