[VIDEO] MARADONA SE VRATIO STARIM NAVIKAMA? / Internet eksplodirao, pogledajte snimku na kojoj mu donose tajanstveni paketić

Image

Pojavila se snimka koja je podigla puno prašine na društvenim mrežama

19.2.2020.
10:11
VOYO logo

Legendarni argentinski nogometaš Diego Armando Maradona ponovno je na sebe privukao pažnju nakon što ga je kamera uhvatila kako za vrijeme utakmice između svoje Gimnasije La Plate i Rosario Sentrala od jednog muškarca uzima mali paket.

Nakon što Maradona uzme paketić, s klupe se brzo dižu njegovi asistenti kako bi blokirali pogled kameri koja je snimala klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerica navijača

Snimka je vrlo brzo postala viralna, a na društvenim mrežama pojavljuju se brojni komentari osoba koje ne mogu vjerovati što vide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Maradona se opet vratio porocima, poprilično tužno ako se mene pita. i "Najbolje je što su svi ustali kako bi blokirali kameru" samo su neki od komentara.

Maradona je jedan od najboljih nogometaša svih vremena, svoju Argentinu je 1986. godine vodio do naslova svjetskog prvaka, a u karijeri je nosio dresove klubova poput Boce Juniorsa, Seville, Barcelone, Newellsa, međutim, naviše je uspjeha postigao u Napolijevom. S njima je osvojio dva naslova prvaka Italije, Kup, talijanski Superkup i Kup Uefa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo