[VIDEO] KOVAČIĆ IZGUBIO LOPTU, PERIŠIĆ ZABIO GOL: / 'Nitko ga nije upozorio da mu je suparnički igrač na leđima'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Mateo Kovačić izgubio je loptu od Mullera i nakon toga je pao gol za 2:0 koji je zabio Perišić

9.8.2020.
7:13
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Nogometaši Bayerna iz Muenchena sinoć su se plasirali u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su i u uzvratnom susretu osmine finala uvjerljivo svladali Chelsea. Ovoga puta na svom terenu u Munchenu bili su bolji sa 4:1 (2:1) i tako potvrdili 3:0 pobjedu iz Londona s kraja veljače, a strijelac drugog pogotka za Bavarce bio je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Image
LUDNICA U LIGI PRVAKA, BAYERN I BARCA PROŠLI: /

Perišić fantastično zabio, Rakitić lijepo asistirao. Show Messija i Lewandowskog

Image
LUDNICA U LIGI PRVAKA, BAYERN I BARCA PROŠLI: /

Perišić fantastično zabio, Rakitić lijepo asistirao. Show Messija i Lewandowskog

Perišić lako poentirao

Perišić je u 24. minuti nakon odličnog proigravanja Lewandowskog ostao sam na 10-ak metara od gola gostiju te rutinirano svladao Caballera za 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovno je briljirao kapetan Bayerna Robert Lewandowski koji je sudjelovao u sva četiri pogotka svoje momčadi, dva je puta bio strijelac, a dva puta asistent. Perišić je igrao za Bayern do 64. minute, dok je Mateo Kovačić odigrao čitavu utakmicu za Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perija bio jedan od najboljih igrača u Bayernu s ocjenom 7.3

Prema SofaScoreu, Perišić je bio jedan od najboljih igrača u Bayernu s ocjenom 7.3, dok je Mateo Kovačić, s druge strane, prema istim kriterijima ocjenjivanja bio jedan od najlošijih, te je dobio ocjenu 5.8.

Image
Image

05.04.2014., Dvorana Baldekin, Sibenik - A-1 Liga za prvaka, 2. kolo, GKK Sibenik - KK Cibona. Predrag Saric. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ugledni britanski BBC piše kako je tijekom utakmice krenulo "od lošeg prema još gorem, kad je Mateo Kovačić, koji je prošlog tjedna u porazu Chelsea u FA Kupa u finalu od Arsenala dobio crveni karton, izgubio loptu na Chelseaovoj polovici od Thomasa Mullera dopustivši Lewandowskom da dođe u priliku bezbrižno dodati Perišiću za vodstvo 2:0, odnosno ukupnih 5:0"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea darovao gol Bayernu, Kova izgubio loptu od Mullera

Britanski tabloid The Sun, pak, ističe kako se sve pogoršalo za Chelsea u 24. minuti kad su Londončani doslovno poklonili pogodak Bayernu za 2:0. Lampardova momčad uspijela je nekako primiti pogodak izravno iz vlastitog ubačaja sa strane, na gotovo polovici svog dijela terena, znači iz vlastitog posjeda, kada je Mateo Kovačić izgubio loptu od Mullera, što je omogućilo Lewandowskom da doda Perišiću za lagani pogodak. "No isto tako, nitko od igrača nije upozorio Kovačića da mu je suparnički igrač na leđima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo