VIDEO: / 'Kome treba Modrić pored ovog našeg dečka?'

'Mislim da bi Chelsea trebao okončati lov na Modrića.

26.7.2011.
17:58
VOYO logo

"Modrić bi u Chelseaju imao manje utjecaja na igru nego što ima u Tottenhamu. Želimo li za njega, dakle, dati iznos koji miriše na ucjenu, i još Tottenhamu dati Dannyja Sturridgea? Ne!", napisao je jedan od navijača na Chelseajevom navijačkom blogu i ponudio alternativu u članku 'Kome treba Modrić kad imamo McEachrana'.

Chelsea se, naime, može pohvaliti Lukom Modrićem iz vlastite proizvodnje. Osamnaestogodišnji veznjak Josh McEachran u srcu je navijača, ali i trenera koji redom tvrde da mu predstoji velika karijera. Uostalom, igrao je za sve selekcije engleske reprezentacije, a oduševio je i u nedjeljnoj 3:0 pobjedi protiv Tajlanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak je i novi trener Chelseaja, André Villas-Boas, vrlo brzo shvatio koga ima u momčadi.

"Josh je nevjerojatan britanski talent za budućnost i može početi sa skupljanjem iskustva u Premiershipu. Mora pokazati da je konkurentan u momčadi i uklopiti se. Nama je najbitnije zajedništvo. Minutažu će određivati forma, ali i ozljede - bit će sigurno dovoljno prilika za svakoga. Sve je u njegovoj glavi. On sjajno čita igru, ima tu posebnu sposobnost, brzinu čitanja misli i predviđanja sljedećih poteza", nahvalio je mladu nadu Portugalac na klupi Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, dok jedni hvale svoje talente, nastavljaju se i salve pohvala Harryja Redknappa na račun Luke Modrića.

"Neki igrači imaju tu posebnu bogomdanu klasu, kao što su Luka i Rafael van der Vaart. Oni su posebni, a takve posebne igrače moramo zadržati, ne smijemo ih prodavati", ponovio je još jednom svoju svakodnevnu mantru menadžer Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidjet ćemo na kraju prijelaznog roka tko je koga bolje hvalio...

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201107200829006 arti-201107230059006 arti-201107220414006

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo