VIDEO: / GOLČINA SEZONE! I suigrači su se uhvatili za glavu!

Nogometaši Prestatyn Towna sigurni su putnici u velšku 2. ligu. U cijeloj sezoni, kroz 31 kolo su zabili samo 42 gola, ali posljednji je obišao cijeli svijet.

20.4.2015.
10:28
VOYO logo

Autor je stanoviti Lee Beattie o kojem niti na internetu ne možete pronaći previše podataka. Tek da mu je ovo 6. utakmica za posrnuli klub i da je tijekom zime u njega stigao iz kluba imena Meliden, koji je zaseok kraj Prestatyna (mjesto od 18.000 stanovnika). Niti Transfermarkt nema ništa o Beattieju, oni navode da se radi o vrataru, a navodno mu je ovo prvi gol za velški klub.

Dosad je u pet utakmica sakupio po jedan crveni i žuti karton. Prvo pa - muško. Lokalni španer dao je golčinu koja bi mogla biti kandidat za nagradu Ferenc Puškaš, za najbolji gol sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost po domaće navijače, bio je to samo počasni pogodak za Prestatyn, Bangor City je slavio s 3:1 i došao do bodova spasa, te ostavio domaće na samo 18 bodova kroz 31 kolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prestatyn vjerojatno ga pamte navijači Rijeke. Nesretne Velšane su lakoćom napucali s ukupnih 8:0 preklani u kvalifikacijama za Europsku ligu. Kako stvari stoje, načekat će se do novog europskog izleta...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo