VIDEO: / Kakva fantazija, Leo Messi odgovorio Cristianu Ronaldu

Nogometni velikani Barcelona i Ajax odigrali su po prvi put u povijesti Lige prvaka međusobni susret u sklopu skupine H.

18.9.2013.
17:04
VOYO logo

Barcelona. Stadion: Camp Nou. Sudac: Svein Oddvar Moen (Norveška)

BARCELONA (4-3-3): Valdes - Adriano, Mascherano, Pique, Alves - Iniesta, Busquets, Fabregas - Neymar, Messi, Sanchez

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AJAX (4-3-3): Vermeer - Blind, Moisander, Denswil, Van Rhijn - Duarte, Poulsen, De Jong (od 60. Serero) - Boilesen, Sigthorsson, Krkić

Strijelci: Messi (22', 55', 75'), Pique (69') Nakon što je Cristiano Ronaldo u utorak zabio tri pogotka Galatasarayu, Leo Messi odgovorio mu je na isti način zabivši svoj četvrti hat-trick u Ligi prvaka, što nikada nikome prije nije pošlo za nogom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je načeo mrežu gostiju u 22. minuti, kada je lukavo iz slobodnog udarca iskosa s desne strane naciljao vratarevu stranu gola i pogodio za 1:0. Rezultat se nije mijenjao sve do 55. minute kada ga je u kontri na desnoj strani uposlio Sergio Busquets. Messi je loptu povukao prema sredini, te s nekih sedam-osam metara lagano poentirao za 2:0.

Gerard Pique povisio je u 69. minuti glavom na 3:0, nakon ubacivanja Neymara s lijeve strane, da bi konačnih 4:0 i kompletiranje svog četvrtog hat-tricka u Ligi prvaka, postavio argentinski genijalac šest minuta kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/video/embed/6560428

U drugoj utakmici skupine Milan je na San Siru tek u završnici slomio otpor žilavog škotskog prvaka Celtica. Najprije je Cristian Zapata u 82. minuti pucao, a loptu u vlastitu mrežu skrenuo Emilio Izaguirre. Svega četiri minute kasnije Sulley Muntari postavio je konačnih 2:0, nakon što je udarac Marija Balotellija sjajno obranio Fraser Foster, ali samo do spomenutog Muntarija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivane su pobjede u 1. kolu skupine G Lige prvaka upisali Atletico Madrid i Porto. Madriđani su slavili s 3:1 protiv ruskog Zenita, dok je Porto minimalno (1-0) bio bolji od bečke Austrije.

Španjolska je momčad još jednom ove sezone demonstrirala svoju moć sigurnom 3:1 pobjedom nad ruskim doprvakom. Mreže su mirovale do završnice prvog poluvremena, a onda je Miranda "probio led". Koke je nabacio iz kornera s desne strane, a Brazilac poentirao u bliži kut za 1:0. Nastavak su bolje otvorili gosti koji su preko svog Brazilca Hulka, nakon 13 minuta igre, poravnali na 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radost gostiju trajala je vrlo kratko, jer je Arda Turan bio na pravom mjestu u pravo vrijeme u 64. minuti. Turčin je u 80. minuti bio i asistent za treći pogodak domaće momčadi, kada je pronašao Lea Baptistaa, a 21-godišnji Brazilac, koji je u igru ušao svega minutu ranije, mirno pospremio loptu u mrežu za tri boda.

U drugom susretu skupine Porto je ulovio tri boda na gostovanju kod Austrije, krvnika zagrebačkog Dinama u kvalifikacijama ovog natjecanja. Jedini pogodak na susretu gledatelji su vidjeli u 55. minuti, kada je Danilovu povratnu loptu, s desne strane, na vrh šesnaesterca prizemnim udarcem u mrežu pospremio Lucho Gonzalez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/player?v=Z2DnOtCOD3m2Rcjv

Skupina E Chelsea - Basel 1:2 Schalke - Steaua 3:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina F Napoli - Dortmund 2:1 Marseille - Arsenal 1:2

Skupina G Austria - Porto 0:1 Atletico - Zenit 3:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina H Milan - Celtic 2:0 Barcelona - Ajax 4:0

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo