VIDEO: / Kakav pacerski gol Real Madrida!

Vodeći sastav španjolske Primere madridski Real i u uzvratu je bio bolji od Malage, ovaj puta 1:0, te je s ukupnih 4:2 izborio prolaz među osam najboljih u nogometnom Kupu kralja.

11.1.2012.
8:47
VOYO logo

Malaga je svoju priliku, čini se, propustila još u Madridu kada je dozvolila momčadi Josea Mourinha da od 0:2 stigne do 3:2 i ostvari barem minimalnu prednost pred uzvrat.

Drugu utakmicu u Realu su shvatili vrlo ozbiljno pa je na teren istrčala ponajbolja momčad predvođena Cristianom Ronaldom i Benzemom, a upravo je potonji okrunio bolju i konkretniju igru gostiju pogotkom u 72. minuti. Doduše, kod gola je kumovala velika pogreška domaćeg vratara kojem je lopta prošla kroz noge i ušla u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malaga je pokušala pritisnuti goste, posebno u samoj završnici kada je Arbeloa u 88. minuti zaradio drugi žuti karton i ostavio Real s desetoricom. Međutim u tom periodu domaći su stvorili samo jednu izglednu priliku kada je nakon prekida s desne strane Caballero šutirao glavom, a lopta prošla desetak centimetara od desne vratnice Ikera Casillasa.

Malaga – Real Madrid 0:1 (Benzema 72), prva utakmica 2:3 Racing Santander – Mirandes 1:1 (Munitis 36 / Infante 73-11m), prva utakmica 0:2 Mallorca – Real Sociedad 6:1 (Castro 34, 40, Hemad 35, 59, Nunes 37, Alfaro 53 / Ifran 16), prva utakmica 0:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo