VIDEO: / Evo što smo snimili na novom Maksimiru!

Ako je netko pomislio da će Dinamo novu sezonu protiv Neftchija otvoriti na nedovršenom stadionu, prevario se.

11.7.2011.
20:04
VOYO logo

Naš snimatelj posjetio je maksimirski stadion kako bismo se uvjerili da će šminkanje biti gotovo do utakmice s Neftchijem. Dojma smo kako će to biti teško izvedivo, no direktor Dinama Damir Vrbanović kaže kako brizi u ovoj priči nema mjesta.

"Sve ide po planu kako je i zamišljeno. Vjerujem da će sve biti gotovo do utorka u 24 sata. U slučaju da dođe do nekakvih neočekivanih problema, garantiramo kako će sve biti riješeno do srijede u 10 sati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video otkriva kako stolice još nisu postavljene na gornjoj sjevernoj tribini, te kako na zapadnoj i južnoj ima još podosta starih sjedećih mjesta. Ipak, Vrbanović otkriva problem koji je imala klupska uprava, te još jednom ponavlja kako razloga za paniku nema.

Snimio i montirao: Franjo Tot

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo problema s dobavljačem stolica pošto se radi o stranoj firmi. Stolice su dostavljene s malim zakašnjenjem, stoga se sve malo odužilo, no uvjeravam vas da će do zadanog roka sve stolice biti postavljene", kaže direktor Modrih.

Za oko je zapeo jedan detalj, put do svlačionice potpuno je poplavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogodila se jedna mala nezgoda, u toku radova pukla je jedna cijev pa je poplavila tunel koji vodi u svlačionice. No, to je neznatan problem o kojem se ne isplati trošiti riječi."

Vrbanović ističe da je zadovoljan obavljenim poslom te kako je ponosan na cjelokupan projekt renovacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Travnjak, stolice, lože i sve što je bilo zamišljeno, 99,9 posto toga provedeno je u djelo. Mogu biti ponosan na ovaj projekt i zaključiti kako je ovo jedna prekrasna ljetna priča", zaključio je na kraju.

Vezani članci:

arti-201107100012006 arti-201107100085006 arti-201107100264006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo